Isporuka

Rok isporuke

Nakon sto prosledite narudzbinu nasem timu, ona ulazi u proces obrade. U svakom trenutku mozete proveriti status vase narudzbine na sajtu ukoliko imate nalog na stranici MOJ NALOG ili putem stranice INFORMACIJE O NARUDZBINI sa email-om koji ste koristili za narucivanje i sifrom koju ste dobili putem email-a da bi ste saznali da je li je vasa narudzbina zavrsena i poslata.

Sve dok je narudžbina u statusu „U obradi“ to znači da naša ekipa radi na vašim čarapama I da obraduje vašu posiljku i to traje od 2-4 dana dok ne bude spremna za isporuku.

Saljemo obicnom postom (DEJLI EKSPRESOM) i cena isporuke paketa zavisi od tezine posiljke, fiksna cena za isporuku (postarinu) je od 360 din ODNOSNO , do 2kg paketa u kome stanu do 70 pari carapa, preko te kilaze cena je nesto malo veca.

Dejli ekspres vam salje poruku dana kada treba da vam stigne posiljka na kucnu adresu, obicno vas kurir pozove pre nego sto dodje da isporuci.Ukoliko kurir ne donese na kucnu adresu iz nekog razloga, mozete sutradan imati pravo ponovo da podignete paket ukoliko niste prvog dana kada vas nazove kurir.

Celokupan proces nakon naručivanja u proseku traje od 2 do 4 radna dana do dana slanja paketa.

Navigacija
Ugasiti

Kupovna Korpa

Recently Viewed

Close
Ugasiti

Ugasiti

Kategorije